Златка Димитрова дере с  300лв. феновете си, които искат да

...
Златка Димитрова дере с  300лв. феновете си, които искат да
Коментари Харесай

Златка и новият й дерат по 300 лева от фенове!

Златка Димитрова дере с  300лв. почитателите си, които желаят да ваят тяло с половинките си.  Те могат да се включат в курс на плеймейтката и гаджето й Кирил Танев, научи HotArena.

Тренировките са с дълготрайност 12 седмици.  Всеки може да се запише дружно с половинката си,  защото това е онлайн стратегия за двойки и е без значение от кой град си. А в обяснението на пакета Златка и Кирил изясняват,  че вършат 50% отстъпка  и вместо близо 600 лева,  желае 290.  Стартът на програмата е в средата на януари и записването към този момент тече,  като ще бъдат позволени единствено 20 двойки. Тя включва правене на хранителен и подготвителен проект,  мониторинг и следене на резултатите, ъпдейти и мотивация, препоръки и опит.  Програмата на мъжката половинка се приготвя от Кирил, а, на дамската от Златка.

По всичко проличава, че фитнес инструкторът Кирил е привлякъл Златка с изключение на към фитнеса и към работа, обвързвана с него, а пък от своя страна плеймейтката е  намерила още един метод да изкарва пари. Много реагират шеговито,  оприличават държанието на Танев и брюнетката с това на Джулиана Гани Илиян Найденов. През пролетта на предходната година Златка се раздели с бащата на сина си предприемача Миро,  и се отдаде на буйна връзка с инструктора си, написа " Телеграф ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР